Hírek

Sajnálattal kell közölnünk, hogy nem tudjuk elindítani szeptembertől a tervezett magánoktatást. Ahhoz, hogy zökkenőmentesen működjünk, meghatározott számú tanulóra lett volna szükségünk. Sajnos ez a létszám nem jött össze ezidáig és a tankerületből kapott információ szerint az ezután beadott magántanulói kérelem nem biztos, hogy időben elbírálásra kerül.Sajnos elég sok bizonytalanság van az új törvény körül, ezzel a kis magántanulói csoportokat teljesen ellehetetlenítették. Az alternatív magániskolák továbbra is működhetnek, hiszen az oda járó diákok nem magántanulóként, hanem rendes tanulóként vannak felvéve. Természetesen alapítványunk nem szűnik meg, tervezünk a közeljövőben tanfolyamokat, korrepetálásokat, felzárkóztatásokat, fejlesztéseket, erről mindig lesznek tájékoztatások hírlevélben illetve Facebookon. Ha Nektek, Szülőknek vannak ötleteitek, javaslataitok, hogy gyermekeiteknek mire lenne szükségük, örömmel vesszük, ha megosztjátok velünk!

A soron következő, július 30-i bemutatkozó napunkat elhalasztjuk augusztus 9-re, egy pénteki napra, mivel a köznevelési törvény módosítása miatt még egyeztetés alatt vannak bizonyos kérdések.

Hírlevélben több információt is elmondunk,ha szeretnétek jobban tájékozódni a magántanulóság kérdésében, iratkozzatok fel rá :http://alkotovar.hu/hirlevel/

2019. szeptemberében indul a 2019. / 2020. tanévünk! Várjuk magántanulók jelentkezését elsőstől nyolcadikosig!
http://alkotovar.hu/kapcsolat/

Nyári táborunk egész nyáron várja majd a gyerekeket, további információk itt:
http://alkotovar.hu/nyari-taborok/

magániskola Szigethalom
Alkotóvár képességfejlesztő és magániskola Szigethalom